söndag 18 november 2007

Söndagsmorgon blues

Man får inte ha anlag för svindel, åksjuka eller illamående om man ska våga öppna tidningen på morgonen. Ingen vet vem som kan ha kommit på något nytt projekt i nattens timmar.
Och detta är i sanning de storvulnas tidsålder. En sju fotbollsplaner stor brylépudding, hopsnickrad i något semiprofessionellt cad-program fick igår se dagens ljus. Det ska visst bli en bandyarena inuti, så det går nog igenom.
För övrigt har den nya kommunledningen instruerat alla sina tjänstemän att aldrig säga nej eller ens harkla sig vad företagsamheten än kommer med. Lycka till Bollnäs! säger vi, nästan vilken gärdsgårdsserie det än blir.
En tråkig sak i sammanhanget är bara att sponsorerna nuförtiden kräver att få ha sina namn i jättebokstäver utanpå alltihop, och har man otur kan dom heta lite vad som. Dina Arena är t.ex inte helt lyckat... men det var inte det vi skulle tala om här.
Här ska vi bara försöka överleva förslaget att låta några danska kapitalister komma loss på Brotorget . Det kan bli knepigt nog.

Inga kommentarer: